26.4.15

Make-A-Wish...

Make-A-Wish vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.  Na mijn diagnose heb ik een hele tijd in het ziekenhuis gelegen. In die tijd zou ik ook een concert hebben, maar van de oncologen mocht ik hier niet naar toe want het zou veel te gevaarlijk zijn. Toen werd mij verteld dat ik een wens had van stichting Make-A-Wish. Diezelfde avond heb ik samen met mijn verpleegster een hele lijst gemaakt met dingen die mij wel leuk vinden, maar niet mijn échte aller grootste wens. Want die was wel heel groot en ik durfde hem bijna niet uit te spreken. Totdat zij zelf aangaf dat het misschien wel leuk was om... want zij wist dat.. en dat was mijn wens. Ze vertelde dat er financieel niks aangebonden zit, en hoe groter de wens, hoe leuker stichting Make-A-Wish het vindt. Ook moest ik beloven dat ik van mijn wens niet naar disneyland zou gaan, dan zou ik hem hebben verpest, hahaha.

Half November werd er bij RTL Late Night bekend gemaakt dat One Direction naar Nederland zou komen voor een interview. Hiervoor kon je alleen kaarten winnen. De eerste paar dagen dat er kaarten werden weg gegeven probeerde ik elke dag om mee te doen aan de wedstrijd, die soms bestond uit een foto bewerken, een liedje playbacken etc (ja, hele domme opdrachten), terwijl het die dagen eigenlijk hartstikke slecht met mij ging. Ik zat aan de morfine en zware medicijnen tegen epileptische aanvallen. Ook belandde ik nog op de spoed eisende hulp.

Mijn zus wist dat ik een wens had, maar we waren er nog niet achteraan gegaan. Totdat we 's avonds tijdens het avond eten het over het interview bij RTL Late Night hadden en ik bijna begon te huilen omdat ik geen kaarten had, en ervan overtuigd was dat het toch niet meer zou lukken. Maar opeens vertelde mijn moeder dat Sanne (mijn zus) stichting Make-A-Wish een e-mail had gestuurd over mijn liefste wens. Natuurlijk wist zij heel goed dat dat het ontmoeten van One Direction was. Toen moest ik heel hard huilen, van blijdschap (duh). De volgende dagen hadden we heel veel contact en op zaterdag kwamen er 2 mensen van de stichting bij mij thuis. Die dag ging het ook pittig slecht, ik kon slecht praten en had veel pijn. Maar ik wilde heel graag dat het gesprek door zou gaan en ze konden beginnen met mijn wens. De mensen zijn heel lang bij ons thuis geweest en het was heel gezellig. Ik moest ook mijn kledingmaat, favoriete eten, favoriete kleur etc allemaal doorgeven. Ze probeerde om de ontmoeting plaats te laten vinden bij het interview van RTL Late Night, maar dat was helaas niet mogelijk. Elke maand, week, hadden we contact met de stichting, telkens werd mij gevraagd of ik niet misschien een andere wens had omdat het management van One Direction zo streng is. Maar nee, ik had geen andere wens, dit was mijn wens. Ik had er niet meer zoveel vertrouwen in dat het nog zou lukken.. Maar gisteren, een halfuur voordat ik moest werken.. belde mijn moeder op en vertelde dat ze weer hadden gebeld, ik was al helemaal gereed om weer te zeggen dat ik geen andere wens heb. Maar toen gebeurde dit..

"15 juni stappen we in het vliegtuig naar Denemarken en daar gaan we naar een ingelast concert en je hebt een privé meet&greet! Het is gelukt! Je gaat ze ontmoeten!" 

Ik kon het niet geloven, ik moest zo hard huilen. Ik dacht echt dat het een droom was, dat het niet echt was. Maar het is wel zo! 15 juni ga ik samen met mijn familie naar Denemarken en daar blijven we een paar dagen. 16 juni is het concert EN DE ONTMOETING!!!!!! Er zijn daar nog meer verassingen waar ik nog niks van af weet, ik weet alleen dat het de beste dag van mijn leven zal worden.

Lees HIER! mijn artikel waar ik schrijf over One Direction!

Jajaja, ik moest heeeeeeeeeel hard huilen. Maar dit is mijn grootste wens dus I doooooooooooont care. Ook mijn zus was heel blij ;)!

Ik zal Make-A-Wish (en mijn zus) hier voor altijd dankbaar voor zijn.

"If you ever feel alone, don't..You were never on your own."