21.4.15

SORRY! + Nieuwe Macbook + Update

Sorry!

Mijn laptop was kapot dus ik kon minder dan niks en baalde zo erg dat ik niks kon plaatsen, maar ik heb een nieuwe Macbook Air gekregen van mijn tante en oma. Ik ben er echt zóóóó blij mee! Nu kan ik ook weer dingen plaatsen!

Er is in de afgelopen paar week wel wat gebeurd. Laat ik maar beginnen bij de pijnaanvallen, die ik nog steeds heb. Eerder vertelde ik al dat ik begonnen was met acupunctuur, het enige wat mij nog zou kunnen helpen. En ja, het helpt, maar de pijnaanvallen blijven. Wel worden ze korter. Eerst kon een aanval al snel 2/3 uur duren, nu wordt de pijn na drie kwartier minder, wat al een hele opluchting is. Maar nee, ze zijn nog niet weg. Dat zal waarschijnlijk ook niet gebeuren.


De afgelopen paar week ben ik ook begonnen met mijn onco-fit. Een speciaal programma bij de fysio wat speciaal voor kankerpatiënten is. Ik ga 2x per week naar de fysio om te trainen. We bouwen alles langzaam op en de ene keer doen we rustig aan en de andere keer zijn we druk met van alles en nog wat bezig. Ik vind het moeilijk om dingen op te bouwen. Ik wil meteen voor de volle 300% gaan, maar dat kan ik niet. Ik moet langzaam, heel langzaam en stapje voor stapje, de dingen die voor mij eerst heel gewoon waren, weer opnieuw leren. Maar nu na een kleine maand merk ik al wel verschil. Traplopen wordt makkelijker, nog steeds vrij uitputtend, daarom neem ik op school ook de lift, eigenlijk overal waar een lift is. Fietsen vind ik ook heel fijn om te doen. Het voelt heel erg fijn om vrij te zijn. Dat ik even de fiets kan pakken en naar de stad kan gaan om even iets te kopen. Natuurlijk moet ik wel steeds laten weten waar ik ben en of het nog goed gaat, ik mag en kan het op dit moment.

Over 1,5 maand heb ik mijn scans weer, ik ben nu al nerveus. Vooral als ik moet hoesten word ik al snel angstig. Zou het de kanker kunnen zijn? Groeit er weer iets rond m'n luchtpijpen? Moet ik de oncoloog bellen? Om eerlijk te zijn loop ik eigenlijk de hele tijd met deze vragen rond. We moeten nog geregeld het ziekenhuis bellen omdat er weer dingen spelen, zoals pijn, rare plekken en littekens die niet goed helen. Laatst zat ik alweer bijna op de spoedeisende hulp toen mijn wond van de operatie ineens heel veel pijn ging doen en helemaal rood werd. Gelukkig mochten we van de oncoloog ook een foto opsturen en dan zouden ze die gaan bestuderen.

Hoe ik me nu voel? Redelijk oké. Maar op dit moment ben ik ook echt super blij met mijn nieuwe Macbook die ik net heb gekregen. Mei wordt alleen maar leuk hopelijk, met  hopelijk veel nieuwe blogposts.. Hahaha.

Liefs,
Lucinde.

Oja, ik ben ook te volgen via Facebook en Instagram!

Shameless selfpromotion, haha ;)