24.3.15

2 x Liebsteraward!

Vandaag heb ik eens even heel wat anders dan wat ik normaal plaats. Ik ben namelijk twee keer genomineerd voor de Liebsteraward. In het kort is de Liebsteraward een soort tag die je door moet geven. Ik moet elf vragen beantwoorden die degene die mij heeft genomineerd heeft bedacht en ik moet ook weer elf vragen bedenken voor de mensen die ik ga nomineren. In mijn geval moet ik 22 vragen beantwoorden aangezien ik twee keer genomineerd ben. Deze tag is bedacht om de nu nog kleinere blogs in het zonnetje te zetten.

Ik werd genomineerd door Marina van https://marinasgeluk.wordpress.com 
En door Marije van https://luovatytto.wordpress.com/Hier komen de 22 vragen die ik moest beantwoorden:


1. Wat is je grootste droom?

Mijn grootste droom is dat mijn gezondheid het niet zal begeven en dat mijn lichaam mij niet nog een keer in de steek laat. Daarnaast hoop ik dat kanker over een aantal jaar geen dodelijke ziekte meer zal zijn en dat hier niet nog meer onschuldige mensen aan dood hoeven te gaan.

2. Waar moest je vandaag om lachen?

Ik moest vandaag heel erg hard lachen toen ik de bloopers van Ruben Nicolai ging kijken op Youtube. Ik ben echt verslaafd en Youtube en dan vooral aan bloopers en hondenfilmpjes. Oja, en voor een nieuwe internetgekkies compilatie mag je me 's nachts wakker maken.

3. Als je een dier zou zijn, wat voor dier zou je dan zijn?

Ik ben heel erg bang voor vogels, als ik ergens vogels zie staan op de straat loop ik daar met een hele grote bocht omheen, maar toch zou ik heel graag een vogel willen zijn. Gewoon omdat ze kunnen vliegen. Oh, een dinosaurus zou ook wel tof zijn.. of een eenhoorn..

4. Wat is je favoriete winkel en waarom?

Without a doubt: Forever 21, H&M, Urban Outfitters

Sorry, ik kon niet kiezen

5. Stel je woont in het buitenland, welk Nederlands product zou je dan het meest missen?

Hmm, lastig. Ik denk toch dat ik drop zou zeggen, of stroopwafels, of hagelslag..

6. Wat was toen je klein was je favoriete hobby?

Verkopen! Huh, verkopen? Ja, echt! Wij stonden vroeger met onze sta caravan op een camping in Terherne en ik zocht elke ochtend allemaal spullen bij elkaar die ik wilde verkopen. Ik maakte dan mijn eigen "winkeltje" bij het wc gebouw en verkocht spulletjes. Vaak waren het wel spullen die ik zonder toestemming had gepakt, daar was mijn moeder da iets minder blij mee.


7. Beoefen je een sport, zo ja, welke?


Uh, gezien mijn situatie moet ik helaas nee zeggen. Niet dat ik dat zo erg vind... Ik doe trouwens wel aan onco-fit! Dus dat valt er soort van onder. Denk ik...


8. Wat was de mooiste plek op aarde waar je ooit geweest bent?


Marokko! Mijn tante woonde daar, dus gingen we haar opzoeken in Rabat, maar daarvoor gingen we nog naar Casablanca en dat was echt super mooi!


9. Waar ben je goed in?


Slapen. 


10. Waar kun je absoluut niet zonder?


FORLAX! Mijn darmen zijn echt kut met peren, dus heb ik elke dag 6 zakjes Forlax nodig om naar de wc te kunnen. Als ik er 5 neem, loop ik vast. 


11. Hoe ziet je droomhuis eruit?


Eigenlijk boeit het me niet zoveel, zolang er maar een hele grote keuken in zit, het liefst met zo'n tof keukeneiland en van die epische keukenkastjes. Ik denk niet dat mijn familie er zo blij mee is als ik een grote keuken zou hebben aangezien ik totaal niet kan koken en zelfs als ik een basic cake bak er een mislukking van maak. 


12. Wat vind jij het allerlekkerste om te eten?


Easy, pizza tonijn met creme fraiche!


13. Hoe hoop je dat je leven er over vijf jaar uitziet?


Toepasselijke vraag aangezien ik net ben begonnen in mijn eerste vijf jaar traject met controles! Ik hoop natuurlijk dat dan nog steeds alles stabiel en goed is en dat ik dan al bezig ben met studeren. 


14. Wat is je favoriete bloem/plant?


Als er iemand is die geen verstand heeft van bloemetjes en plantjes dan ben ik het wel. Het is een wonder dat mijn moestuintjes van de Albert Heijn nog leven, dat denk ik in ieder geval. Maar sinds kort zijn tulpen mijn favoriete bloemen! Ik kreeg ze van een van mijn beste vriendinnen, Julia. Ze gaf me ze op de avond dat we gingen vieren dat mijn scan goed was. Bijzonder.. 


15. Noem eens een blunder die je recent hebt gemaakt?


Ik maak zoveel blunders dat ik geleerd heb om ze ook zo snel mogelijk weer te vergeten. 


16. Welke leeftijd zou je altijd willen blijven?


Ook al ben ik nog maar 16, lijkt het me al wel heel leuk om 21 te zijn. Dan ben je officieel volwassen en mag je alles! Nu ik net 16 ben geworden, mag ik nog steeds niks. Niet dat alcohol me wat uitmaakt, dat mag ik toch niet ivm met medicijnen ;) 


17. Wat is je favoriete seizoen?


Winter! Ook al zit ik vaak te zeuren dat ik het dan koud heb, vind ik het toch het prettigste seizoen. Ik denk altijd maar zo: Als je het te koud hebt kun je altijd nog dingen aantrekken en jezelf opwarmen, als je het heel heet hebt en je hebt al bijna niks aan,  kan je moeilijk je huid eraf trekken. 


18. Hoe ziet jouw ideale vrije zondag eruit?


Voor mij is elke dag bijna zondag. Maar het liefste ben ik op zondag samen met mijn vriendinnen en gaan we iets leuks doen. Gewoon even uit huis zijn vind ik al heel erg leuk.


19. Hoe ziet jouw favoriete schoen eruit?


Gewoon m'n All Stars, die zijn m'n alles. Comfy & casual, tenminste, als er geen braaksel op zit. Geen zorgen, die van mij zijn al weggegooid.

20. Waar gaat je volgende vakantie naar toe? 

London! Samen met mijn moeder ga ik een paar dagen naar London. Toen ik net met spoed was opgenomen vroeg ze wat ik nog een keer het allerliefste wilde doen, ik antwoordde meteen met: "Met jou naar London!" Een paar week geleden heeft m'n moeder de vakantie geboekt voor ons twee en daarmee een wens van mij vervuld. 

21. Op welke blogpost ben je het meest trots?

Dit vind ik een hele lastige vraag. Mijn blogposten zijn allemaal heel erg verschillend en zijn stuk voor stuk allemaal heel erg speciaal voor mij. In de ene beschreef ik mijn liefde voor One Direction en dat ik de allerbeste dag heb beleefd van mijn leven toen ik ze zag bij RTL Late Night, maar in de andere praatte ik weer over een van de slechtste dagen van mijn leven. Als ik zou moeten kiezen, zou ik voor mijn Youtube filmpje gaan waarop te zien is dat ik kaal ga. Het is niet echt een blogpost, maar hier ben ik zo ontzettend trots op. 

22. Wat wil je meegeven aan je toekomstige/denkbeeldige kinderen?

Ik denk dat ik ze zou meegeven dat ze zolang mogelijk moeten genieten van hun jeugd, de kleine dingetjes moeten accepteren en moeten leven alsof er geen morgen zou zijn. Ja, dat zou ik ze meegeven. Oja, en dat ze alle films van Jurrasic Park moeten kijken. 


Nu moet ik iets opbiechten.. ik lees eigenlijk alleen de blog van mijn zus en soms een aantal anderen waar ik dan even langs kom. Dus bij deze nomineer ik elke blogger die dit leest. Hier zijn mijn 11 vragen voor jullie!

1. Als je 24 uur mocht doorbrengen met een bekend persoon, wie zou dat dan zijn?
2. Wat is je droomauto?
3. Wat hoop je nog mee te maken voor je doodgaat?
4. Zou je liever willen dat dinosauriërs weer tot leven kwamen, of de komst van Aliens naar de aarde?
5. Favoriete boek?
6. Wat is je guilty pleasure?
7. Honden of katten?
8. Zou je iets willen veranderen in je leven?
9. Zou je liever terug in de tijd willen gaan of verder in de toekomst?
10. Wie is je favoriete blogger?
11. Wat is je favoriete quote?


Liefs,

Lucinde

PS: Ik ben ook te volgen via Facebook!