8.12.14

Best. Day. Ever. #RTLLateNight #OneDirection

Eergisteren, zaterdag 6 December was het eindelijk zover. Ik ging samen met mijn zus, Sanne, naar de opnames van RTL Late Night met One Direction. We hadden geen idee wat we ervan moesten verwachten, we wisten alleen dat het in het Ziggo Dome was en dat we er om 15:00 moesten zijn.

Eenmaal aangekomen bij het Ziggo Dome zagen we allemaal andere fans die geen kaarten hadden, maar toch nog hoopten om iets mee te krijgen van de jongens. Wij konden gewoon doorlopen naar een bewaker en aan hem moesten we onze ID laten zien, zodat hij kon kijken of we op de gastenlijst stonden. En ja hoor, gelukkig, we stonden erop en konden doorlopen naar binnen, want het was echt ijskoud buiten. Maar we waren n iet klaar met de controles, want ook binnen moest we nog eens bewijzen dat wij Lucinde en Sanne waren en kregen hierna gele polsbandjes en gingen met een bewaker mee de lift in. Het was ook wel grappig, want toen we nog aan het wachten waren stond ik in de deuropening, want de rij eindigde daar en we moesten aansluiten. Net op dat moment moest ook Ewout Genemans door de deur en het was heel smal, ja je verwacht het al. Hij en ik kwamen beiden vast te zitten tussen de deur haha. Maar dit is niet de enige BN'er die we zagen. Opeens stond Anouk met haar kinderen achter ons, ook de kinderen van Martijn Krabbe stonden naast ons en nog vele andere BN'ers waren aanwezig en brachten hun kinderen mee. Ik kan je alvast zeggen dat ook Erik van Tijn, Nicky Romero en Ruud van Nistelrooy in de uitzending zitten. De zaal was echt heel erg klein en we stonden echt oog in oog met de jongens. Ik kan ook wel zeggen dat ik vaak genoeg oogcontact met ze heb kunnen maken :D

Het was echt tot nu toe de beste dag van m'n leven, na de teleurstelling van vrijdag was dit echt een hele erge opkikker en ik ben super blij dat ik de eer had om hierbij te mogen zijn. Ik kan niet ontkennen dat ik niet gehuild heb, haha. Maar dat is logisch als je zo ontiegelijk dichtbij One Direction bent, mijn helden, mijn alles & everything.

Ik wil trouwens ook even zeggen dat Humberto Tan er een echt geweldig interview van heeft gemaakt en alle haat die hij kreeg via Social Media echt onterecht is. Niet elke fan is zo en het heeft onze "fandom" wel een slechte naam gegeven en daar baal ik heel erg van. Humberto had niks met de winnaars te maken, hij koos ze niet uit en hij bepaalde ook niet het aantal fans die erbij mochten zijn. Dat werd allemaal bepaald door het management van One Direction.

Ik heb in ieder geval een geweldige dag gehad en zal dit echt never nooit meer vergeten. Vanavond om 22:30 is de uitzending op RTL4. Of je nou wel of niet One Direction leuk vindt, het s zeker het kijken waard!

Wij mochten helaas niks filmen van de opname zelf, maar gelukkig is alles opgenomen.

Kijk hier de vlog van mijn zus!