16.11.14

#Update: Leuk is anders..

Lieve allemaal. Daar zat ik weer hoor, vanmorgen op de spoedeisende hulp in het umcg..

 Het is alweer even geleden dat ik iets heb geplaatst. Nou is het zo dat het niet zo goed gaat. Ik ga heel snel achteruit en m'n lichaam is nu écht uitgeput. Je zou denken dat het op het einde juist beter zou gaan, maar bij mij dus niet. Ik heb heel veel pijn, door m'n hele lichaam heen, en heb daarvoor zware morfine gekregen.

Ik heb ondertussen dertien chemokuren gehad en aankomende donderdag heb ik de laatste. Dat is wel weer een hele zware en ik kijk daar heel erg tegenop. Vandaar dat ik de aankomende tijd wat minder zal gaan schrijven. Ik moet van m'n artsen echt mijn energie sparen om die laatste chemo door te komen. Want op dit moment kan ik niks. Ik kan amper m'n glas optillen omdat het zo zwaar en vermoeiend is.

Hierbij vraag ik ook aan iedereen, echt aan iedereen (en ik hoop dat het dit keer wel tot mensen doordringt), om mij met rust te laten. Dus voeg me alsjeblieft niet toe op mijn PRIVÉ Facebook en ga me ook maar geen berichten sturen. Als je echt iets wil zeggen kun je een reactie achterlaten, maar zodra mensen mij privé gaan benaderen voel ik me heel erg opgejaagd om te antwoorden, terwijl ik daar helemaal geen energie voor heb. Ik vind alles heel lief, maar laat me s.v.p. met rust.

X